Col·liflor (unitat)

2,50 

La coliflor és una inflorescència de forma arrodonida, carnosa i de gran grandària. Pertany a la família de les crucíferes. La coliflor és una verdura procedent de les regions del Mediterrani oriental, en concret del proper orient. La coliflor blanca és la varietat més comuna. El seu color blanc es deu al fet que els agricultors uneixen per sobre de la mata les fulles verdes que l’envolten, i impedeixen així l’entrada del sol i inhibeixen el desenvolupament de la clorofil·la, pigment que els confereix el seu color verd. A l’hora d’adquirir una coliflor, s’aconsella triar els exemplars que presentin una massa neta, ferma i compacta, amb fulles verdes i tendres. El principal component de la coliflor és l’aigua, el que, acompanyat del baix contingut que presenta tant d’hidrats de carboni i proteïnes com de greixos, la converteix en un aliment d’escàs aportament calòric. Es considera bona font de fibra, així com de vitamines i minerals. Les coliflors es troben en el seu millor moment entre els mesos de setembre i gener, però podem disposar d’elles durant tot l’any.

Quantitat mínima de comanda: 1 unitat. Selecciona a continuació quantes unitats vols afegir a la cistella.

Els pesos unitaris de cada producte són aproximats. Les fruites i verdures fresques i naturals no són totes iguals entre elles… i no els podem tallar o afegir un trosset! Intentarem ajustar-nos al màxim al pes perquè la teva comanda sigui el més precisa possible.

Total:

Compra fruita i verdura directament a l’agricultor

Producte de Lleida

Producte de Lleida

Tenim 14 hectàrees de fruiters amb fins a 31 varietats diferents, que ens permeten oferir productes tot l'any.

Pagament segur

Pagament segur

La nostra botiga online té certificat SSL, la qual cosa garanteix transaccions 100% segures amb targeta de crèdit.

Entrega a domicili

Entrega a domicili

Fes una comanda superior a 20 euros i estalvia't les despeses d'enviament. Si ho prefereixes, encomana i passa-ho a recollir.

Zero intermediaris

Zero intermediaris

Amb la teva comanda, ajudes als agricultors a obtenir un preu més just pels seus productes.

Completa la teva comanda amb… 

Obrir Whatsapp
Parlem per Whatsapp?
Hola! En què et podem ajudar?