Albergínia (kg)

1,95 

L’albergínia pertany a la família de les Solanàcies. La qualitat de l’albergínia es basa en la seva uniformitat, fermesa, color de la pell i grandària. En general, les albergínies més saboroses són les més tendres i fermes, amb la pell llisa i brillant, de color morat fosc i de major pes en proporció a la seva grandària. Una albergínia de grandària mitjana té entre 5 i 8 cm de diàmetre i de 10 a 30 cm de longitud. El pes de l’hortalissa depèn de la varietat i oscil·la entre els 200 gr dels exemplars més petits als 300 gr o més. L’albergínia no destaca pel seu valor energètic ni nutritiu, ja que ofereix un residu sec inferior al 8% a causa del seu escàs contingut proteic i mineral. L’aigua és l’element majoritari del seu pes. Les albergínies suporten millor la calor i són sensibles al fred, pel que el seu cultiu abunda a l’estiu. No obstant això, gràcies a la producció en hivernacle, està disponible sempre en el mercat. Les albergínies es poden cuinar saltejades o farcides.

Quantitat mínima de comanda: 1 kg. Selecciona a continuació quants kg vols afegir a la cistella.

Els pesos unitaris de cada producte són aproximats. Les fruites i verdures fresques i naturals no són totes iguals entre elles… i no els podem tallar o afegir un trosset! Intentarem ajustar-nos al màxim al pes perquè la teva comanda sigui el més precisa possible.

Total:

Compra fruita i verdura directament a l’agricultor

Producte de Lleida

Producte de Lleida

Tenim 14 hectàrees de fruiters amb fins a 31 varietats diferents, que ens permeten oferir productes tot l'any.

Pagament segur

Pagament segur

La nostra botiga online té certificat SSL, la qual cosa garanteix transaccions 100% segures amb targeta de crèdit.

Entrega a domicili

Entrega a domicili

Fes una comanda superior a 20 euros i estalvia't les despeses d'enviament. Si ho prefereixes, encomana i passa-ho a recollir.

Zero intermediaris

Zero intermediaris

Amb la teva comanda, ajudes als agricultors a obtenir un preu més just pels seus productes.

Completa la teva comanda amb… 

Obrir Whatsapp
Parlem per Whatsapp?
Hola! En què et podem ajudar?